Jessicas side    Chris' side    Ønskesedler    Vores fotoalbum    Retur til forsiden

Chris' side

 

31.5.12 Er ved at slette denne side og køre den over på Chris' egen blog!!

 

 

16.10.11
Livet er hårdt for Chris. Han er blevet bevidst om at Jessica er så syg hun faktisk kan dø, selv om han har vist det de sidste 2½ år.
Hver dag får Jessica anfald og hun skriger meget voldsomt. En dag var det så uheldigt at han var ved at give hende en krammer og så kom anfaldet lige der, hvilket betød hun holdt fast i ham og skreg ham ind i hovedet.... Stakkels dreng.

Der er netop iværksat en §50 undersøgelse af Chris, for at afklare hvad han har behov for af hjælp. Det har jeg jo bedt om siden Jessica blev syg, men ved sidste møde med kommunen erfarede de at han har en psykisk syg mor og havde en psykisk syg morfar. Jamen så er han jo disponeret for det..... flot fru kommunedame, det er jo det jeg hele tiden har forsøgt at forklare.... men nu sker der altså noget. Heldigvis for min lille dreng.
Han er i skrivende stund igen med mormor og morfar på tur, denne gang til Bøsøre Camping. Forventer altså at få en meget træt dreng tilbage på onsdag. Og der kommer en kammerat på besøg nogle dage, en han kender gennem RSW og LaVida, ret skønt det kan lade sig gøre :-)

Og så bliver jeg vel lige nødt til at prale lidt af min søn, til Skolernes Motionsløb i fredags, der løb han 12½ km :-) på to timer, hans klasse fik både præmien for den dreng der løb længst (23 km sådan) af årgangene 4.-7. årgang og den pige der løb længst, samt deres klasse løb 232 km på de to timer. Det er bare flot. Især når man tænker på at hverken mor eller far kan løbe længere end 5 km :-)

 

19.2.2011

Chris bliver stor...

Føler ikke altid at jeg kan følge med min dejlige dreng, nu har han her i vinterferien både fordi han gerne vil, men også fordi det lige var praktisk for mor og far, var han et par dage hos mormor og morfar. Han nyder når der sker noget og det var både Gl.Estrup der stod for skud og et besøg på nordeuropas største modeljernbane, afsluttet med en tur i Randers Legeland torsdag med morfar og en kammerat. Lige vel hjemme igen, kun for at kaste aftensmad i hovedet, et bad og pakke en taske og vupti så skulle han sove hos legekammeraten..... Min lille dreng er vist ved at blive stor.....

 

9.1.2011

Chris og morfar hos ”Bonderøven”

Søndag den 9 januar blev vi om morgenen ringet op af Chris – ”må jeg komme ud til jer, for mor og Jessica har ikke sovet så meget i nat, så de vil gerne have fred i dag”- så hurtigt var mormor på efter ham i Kolind.

Morfar havde i mellemtiden haft ringet til ”bonderøven” nogle gange fordi han har en gammel snedkerimaskine som han gerne vil forære ham, fordi den bruges aldrig. Da mormor og Chris kom til Grenå – havde morfar endnu ikke fået nogen tilbagemelding, så han og Chris kørte en tur på havnen – da vi kørte rundt her blev vi ringet op af ”bonderøven”, og han ville gerne hvis vi ville komme ud med maskinen om eftermiddagen. Hjem til mormor og få læsset på trailer – lidt frokost og så af sted ud til Revn på glatte små veje.

Ude ved ”Bonderøven” viste han os en masse ting som han var i gang med – Chris spurgte til alle de forskellige gamle maskiner han kunne få øje på – og ville også se hans gamle savværk. Han har godt nok gang i meget, og fortalte især om hvordan han skulle til at pille det gamle stuehus ned og gemme alt det som kunne bruges, og til at bygge det op igen. Han viste Chris alt det råtræ som skulle bruges og hvordan det skulle saves.

Mens morfar fik vendt bil og trailer, var Chris rundt og se på bl.a gæssene som skræppede vældigt op. Vi var der en lille times tid, og jeg tror Chris fik en del med hjem – vi kørte ad de små kanalveje hjem til mormor – og flød så lidt ud resten af dagen – inden vi kørte ud til mor og Jessica med nystegte frikadeller, som også moster Lene kom og fik del i.

Endnu en god dag sammen med Chris for Mormor og Morfar

 

25.12.2010

En dejlig jul for Chris, som simpelthen til at starte på "overhovedet" ikke glædede sig til juleaften, men kun til nytårsaften ;-) men der var masser af hjælp at hente ved den store dreng hele dagen i går.
Til middag faldt der lige en gave af til både Chris og Jess, og hvilken gave "julemanden" havde været forbi med - det største ønske på ønskesedlen, et spil til han PS3 som hedder Call of duto black ops - og det var ligesom at se de amerikanske hjemmevideoer hvor børn skriger og hopper af glæde over en gave - for det gjorde Chris (troen på julemanden er åbenbart stadig der lidt)

Først om eftermiddagen begyndte han at spørge hvert 5. minut om hvad klokken er, heldigvis og så hjalp det at der faldt en gave mere af til lillesøster og de så kunne lege lidt sammen.

Aftensmaden blev indtaget og inden desserten faldt der sørme lige en gave af mere til hver af ungerne og så blev det desserttid. Og endelig blev der danset rundt om juletræet, efter Chris havde tændt det og tvangsuddelt sanghæfter ;-)

Uha hvor var det svært da gaverne skulle deles ud, der blev vandret mange gange rundt om træet for at udvælge lige den rigtige gave. Og stor var spændingen da der var indkøbte gaver fra Chris til mor og far (med hjælp fra mormor/morfar) vi blev studeret på meget tæt hold og hvor var han stolt, det var nemlig selv nogle gaver han havde fundet og lånt penge af mormor. Dernæst havde han kommet tegninger ved og så selv pakket ind, min store dreng.

Idag har der ikke været så meget hjælp at hente, jeg keder mig har han sagt adskillelige gange - knægt dog, du har lige fået en masse gaver...... nå ja og så er resten af dagen gået med total afslapning

 

17.11.2010

Chris´s dage i München med mormor og morfar

 

Onsdag d. 22 sept havde vi pakket campingvognen og startede tidlig om morgenen fra Grenå – og kørte hele dagen kun afbrudt af pauser for at spise og bensin. Først på aftenen var vi ca. 400 km fra München – fandt et ”Autohof” hvor vi kunne overnatte under opsyn. Tidlig torsdag morgen forsatte vi mod München – vi nåede ind til byen inden middag, og fandt ret hurtigt campingplads ”Thalkirchen” – her lignede det kaos p.g.a.  oktoberfest – men vi var med hjælp af en flink lejrchef og sikkerhedsfolk – så heldige at få en rimelig plads, hvor vi både kunne have vogn med fortelt og bilen.

Da vi havde fået stillet op og pakket ud – kom familien Henneberg med bilen fuld af vasketøj og tørrestativ – men det bedste var at blive omfavnet af Chris – og høre Jessica´s reaktion på at vi havde taget hendes lille ”mobile” sandkasse med. Herefter ”flyttede” Chris permanent ud til os i campingvognen i hele den tid vi var der.

Allerede dagen efter var vi på gåtur til den store ZOO som lå tæt ved – fik også købt årskort som blev flittigt brugt fremover.

Vi gik også mange ture omkring Isar-floden og alle dens forgreninger omkring de 3 kraftværker – én dag var Chris og morfar ned og se på at de gravede ny kanal, med store maskiner – én anden dag/aften sad vi alle i solskin og grillede bland lutter nøgne mennesker !!!! – Chris var tit lidt forarget over alle de ”gamle” mennesker uden tøj.

Indimellem var der også meget tid til hygge i campingvognen, når mormor bl.a. skulle vaske tøj. Andre dage lavede vi mad til hele familien i campingvonen hvor Chris hjalp til og syntes det var ret spændende at vi havde et ekstra gasblus med som vi stegte løg på udenfor forteltet. Og det så ud til at alle nød mormor´s danske mad og være forskånet for diverse tyske ”specialiteter” som Knödeln o.lign. Det var også herligt at se hvor glad Chris og Jessica er for hinanden og hvordan de legede og hyggede i bl.a. mormor´s seng i campingvognen.

Derudover brugte Chris megen tid på BS-DVDér – og om aftenen var han ikke sen til at få redt op i ”hans” ende så var der dømt råhygge med TV og snoller med mormor og morfar.

I weekenderne hvor Jessica ikke var i strålebehandling, blev det til ture ned mod Alperne – den første weekend kørte vi til Garmisch-Partenkirchen hvor vi parkerede ved det store Olympia-stadion med den kæmpestore hopbakke. Vi spiste en formidabel hjemmelavet burger på restauranten – den bedste vi alle havde prøvet at få

Efter at have gået rundt og set stadion – ville vi på at gå i bjergene med en ”stolelift”

Far ,mor  og Jessica kørte op i én – mormor ,morfar og Chris fulgte efter i en anden – men morfar var bestemt ikke stolt ved situationen, han havde svært ved at klare de gyngende bevægelser højt over trætoppene. På toppen var der meget koldt, så vi gik lidt rundt og så var det ned igen på samme måde som vi var kommet op – troede vi – men da mormor, Chris og morfar var inde i deres ”kabine” gik en alarm i gang  - de vejede tilsyneladende for meget !!!! – så morfar måtte køre alene ned – mormor morede sig så meget over dette at det blev for meget for Chris – så hun fik den besked – ” hvis du ikke snart holder op, så finder jeg et lavt sted at hoppe ud og hjælpe morfar…..” Vel nede skiltes vi fordi Jessica var træt. Mormor,Chris og morfar kørte ad mindre bjergveje – og kom bl.a forbi et stort vandkraftværk, hvor der nvar en meget flot informativ udstilling – og hvor man kunne komme igennem bl.a de store turbinehaller – der var også en masse modelopbygninger af hvordan alt omkring vandkraft fungerer.

En anden weekend kørte vi til tysklands længste ”sommerrodelbane” – d,v.s en bane hvor man kører i en slags bobslæde ned ad bjerget. Det prøvede hele familien Henneberg – men Jessica ville hellere gynge – så Chris og hans mor og far prøvede flere gange – og Chris kørte virkelig stærkt på begge baner. Vi fandt også et specielt sted at spise – nemlig et stort ridecenter med en fin restaurant hvor især Jessica havde stor glæde af at følge hestene i ridehallen mens vi spiste. Chris fik samlet en masse fine kastanier udenfor.

Campingpladsen hvor vi boede var jo meget præget af oktoberfesten – men det ebbede ud efterhånden som vi var der – så når nogen rejste var Chris som en ”gazelle” og fandt masser af ting som bare var efterladt – luftmadrasser – store ølkrus og så masser af flasker som havde med  bilen for at sælge – men i Tyskland giver man ikke meget for flasker, så det blev samlet til ca. 100dkr. På trods af vi havde 3 store IKEA poser fulde. Så samle flasker ville mormor og Chris ikke bruge mere tid på.

Den sidste weekend havde vi nok topoplevelsen – vi kørte til Tysklands højeste bjerg Zugspitze – 2900 mtr. til toppen. Først kørte vi et langt stykke op med en tandhjulstogbane – her kom vi til et plateau hvor Chris ,far og mor bl.a. sloges i sne og kørte med bobslæder i sne. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vi havde en formidabel udsigt ca. 120 km rundt i horisonten med masser af bjerge. Efter et stykke tid tog vi næste step i en stor kabinelift op til selve Zugspitze – her spiste vi på Tysklands højest beliggende restaurant . Efter et stykke tid skulle vi ned til P-pladsen men der var næsten 1 times ventetid på kabineliften, men det klarede Chris rigtig flot – nedturen var meget ,meget flot det første stykke – men så kom tåge og skyer og så var det sket med at se mere. Vel nede skiltes vi, og mormor og morfar kørte en lang tur ned gennem Tirol til den Sweitziske grænse for at hente noget legetøj fra Carina til Jessica – vi kom først hjem ved 22 tiden.

Søndag morgen efter denne tur pakkede vi det hele sammen – kørte ind til Gæstehuset for at afsked for denne gang med familien Henneberg – men de ville alle gerne have os med en tur i ZOO – så det gjorde vi, kom ind trods en ældre ”Stasitype” af en billetdame som ville se ” Ausweis ” på trods af vore årskort med billede – men far Henrik trådte lige i karekter og fortalte damen hvad hun havde at gøre og ind kom vi !!

Ved 13 tiden tog vi afsked – Chris var lidt ked – men vi skulle jo forhåbentlig snart ses igen.

I startede turen hjem – men der var jo ingen der havde fortalt ”Garmin” at der var München Maraton så store dele af byen var spærret for gennemkørsel – så vi måtte en masse omveje med campingvognen og det tog næsten 1 ½ time at komme ud af München. Efter en lidt hård tur hjemad – nåede vi Grenå mandag middag.

Mormor og morfar siger jer stor tak for nogle oplevelser og dejlige dage sammen med jer alle – dage vi altid vil huske og glædes over, på trods den væsentlige og alvorlige grund til at I og vi var i München.

 

Mormor og morfar

 
22.9.10:
Vel hjemme igen efter vores lange tur i München, Chris nåede lige hjem og var i skole i to dage, hvor den sidste dag var til skolernes motionsløb hvor han løb 7 km i år ;-) sej knægt. Hurtigt ud og holde ferie ved mormor og morfar - man skulle jo tro han havde fået nok i München, men nej - de var på Gl. Estrup mandag hvor Chris fik lavet sig sin egen høstrive i træ. Sommerland tirsdag sammen med en kammerat og onsdag kom han så endelig hjem igen ;-)
Torsdag blev der ryddet op og sat et nyt skrivebord ind på hans værelse, han var en stor dreng, sorterede selv en masse fra han ikke leger med mere. Og sørme om han ikke var så heldig at der kom en legekammerat forbi ved et tilfælde og de endte med at sove hjemme hos ham.
Til morgen hentede vi ham igen, gik til lægen for han skulle jo også podes som vi tre andre - han var lige en ordentlig fjollerøv, men det lykkedes og nu er han på camping sammen med sin far for at pakke sammen for i år, men har så hørt at han fandt sin bedste ven fra i sommers og har været væk hele dagen - dejligt
 
25.9.10:
Chris er sammen med os (mor, far og Jessica) til Jessicas strålebehandling i München. Med et godt samarbejde fra hans skolelærere underviser vi ham selv og han klarer det rigtig flot. Er lidt stresset som resten af familien er, men det er rigtig godt at han er med.
Hygger os så meget vi overhovedet kan. Pt. er han hos mormor og morfar til lidt forkælelse - de ligger på en campingplads 2 km herfra hotellet i München og er her til hygge, bad og leg 
 
17.7.2010 (skrevet af Morfar)
Chris på campingferie med mormor og morfar
Mandag den 12 juli hentede vi Chris på A4 hvor han var kommet til med Jessica og mor, som skulle i kur. Efter at have taget afsked med de to, satte vi kursen mod Odense, hvor vi skulle hente Katja som også skulle med  – hun har været patient på A4, og på Chris´s alder, og de to har leget så meget sammen at det længe har været en aftale at hun skulle med os, så hendes dejlige forældre kunne få ”lidt ferie”- Da vi ankom til ”Munkemaen 143” i Søhus var hun også klar – al hendes oppakning var sat helt ud til fortovet. Efter en drinkpause drog vi af sted mod Løgismose Camping.
Da vi havde fået vognen stillet op og forteltet lige trukket på skinnen – ja så var det på med badetøj og sammen med mormor op i poolen – så ordnede morfar selv stænger og pløkning.
Da de kom tilbage var han næsten klar med forteltet – så da vi havde fået alt på plads, brød et heftigt uvejr løs med torden,blæst og regn – et fortelt røg over taget på en campingvogn, og et sted måtte 4 mand stå og holde et fortelt. Men ungerne tog det helt cool – og hyggede sig inde i vognen indtil vi besluttede at gå/køre op til campingpladsens kinesiske restaurant – her bestemte vi os for buffet – Chris tog så godt for sig af hotwings og indbagt kylling, at han ligesom som sin far en gang imellem var så forspist og havde lidt ondt i maven bagefter – han fik i hvert fald fuld valuta for pengene – hvorimod Katja kun spiste en skefuld ris og lidt kød – så hun skulle ikke betale hvis vi kom en anden gang, fik mormor aftalt.
Tirsdag var vi på pladsen hele dagen – ungerne prøvede det hele af – legepladsen med et stort klatrestativ – ned på stranden og ”slå smut” – og så i poolen 2 -3 gange og Katja var jo suveræn i vandet og svømmer rigtig godt – men Chris kom bare efter det og svømmede 3 længder a´ 15 mtr. i bassinnet – det var bare så sejt. De ville begge  kun være hvor de ikke kunne bunde – og så skulle der laves ”bomber” i stor stil – lige indtil mormor spurgte om de ikke kunne læse !! – for et stort skilt fortalte at der ikke måtte laves udspring og bomber m.v. – ”tror du campingfatter har set os,for der er jo et camera opsat” – spurgte de begge forsigtigt.
Hen under aften kom Katja´s forældre – de inviterede på restauranten, hvor vi sad udenfor og hyggede os, men ungerne fik dog overtalt mormor til endnu en pooltur – så de tog lige en gang aftensvømning.
Da der skulle tages afsked blev det lidt for svært for Katja – og måske mest for hendes mor og far – men det lykkedes hende at falde i søvn, men Chris var blevet lidt påvirket af det og måtte ud på natten have lidt trøst og snak med mormor. Men næste morgen vågnede Katja  – ” jeg klarede det sagde hun glad ”” .
Efter morgenmaden kørte vi til ”Hjemstavsgården” i Gummerup – et lille frilandsmuseum – hvor der skulle være nogen aktiviteter for børn. I dag skulle der laves gammeldags kartoffelsuppe over bål. Der var 6 – 8 børn og man startede med at grave kartofler op, Chris stod for at grave op med greb sammen med museets mand – og så blev der ellers samlet kartofler op – derefter skulle de gøre alle grøntsager rene og skære dem i tern – alle var i gang og gik vældig op i det. Bålet skulle laves – og det stod Chris for – for han havde jo ”bålmærket” – da det var godt i gang blev gryden sat over på et ”treben”
Og så skulle det ellers komme i kog – skiftevis skulle børnene røre – da det var færdigt fik alle en lille portion og de syntes faktisk det smagte godt.
Om eftermiddagen stod den så på pool igen.Men efter kort tid måtte vi op igen for vandprøver viste at den var blevet forurenet og var lukket til næste dag. Om aftenen var der optræden af Tryllekunstnere Jesper Grønkjær – som Katja kendte rigtig godt – så en halv time før start sad Katja og Chris på ”første parket” – det var et rigtigt godt og sjovt show han leverede – og bagefter gav han sig tid til at sidde og snakke med ungerne og os – og han skulle også høre om hvordan Jessica havde det (han kommer også på A4) – Chris fik en hilsen i sin autografbog – og de fik lov at passe Jesper´s kanin mens han klædte om.
Torsdag formiddag kørte vi en tur til Kaj og Marianne (morfars bror og kone) – på vej derover blev Katja af Chris instrueret om at de var rigtig søde mennesker og Marianne bager altså nogen rigtig gode kager. I de par timer vi var der var ungerne ude og klatre i træer m.v.Da vi kom tilbage til campingpladsen kom Katja´s far og mor på samme tid – så hed det pooltur – de var der nogle timer og kørte inden aften. Katja havde næsten ikke tid til dem.Om aftenen kørte vi til Hårby for at finde et pizzeria – men de havde lukket og var taget på sommerferie!!!! – vi fandt en take away og – og tog lasagne – burger – halv kylling og pizza med hjem . Katja spiste sig mæt i lasagne og Chris i en stor burger.
Om aftenen fik ungerne lov til at bestemme hvad vi skulle næste dag – begge sagde i kor ”Egeskov” – så fredag morgen smurte mormor en madkurv og vi kørte til Egeskov – det var drønvarmt – men der blev leget i trætoppe – på legepladsen og flere gange i labyrinten. Falckmuseet blev gennemgået – vi fandt et skyggefuldt sted at spise frokost – og lige ved siden af lå hestestalden hvor begge unger hurtigt fandt ind og sammen med staldpige og kusken gik de og fodrede hestene med hø. Kl. halv to var der tur i hestevogn – Katja og Chris var klar med en tyver i hånden – og hurtigt oppe i vognen – men for at få plads til flere, bad kusken Katja og Chris om at komme om på kuskesædet/agestolen – det var der nogle som blev sure over – men kusken bestemte og sagde at de har altså for længst betalt. Så det var et par seje unger som sad og snakkede med kusken hele turen rundt. Efter en tur mere i labyrinten ville de tilbage til campingpladsen – på vejen ud af parken blev vi antastet af nogle ”riddere” med sværd – Katja og Chris skulle hver især ”kæmpe” med en af dem – de vandt begge to – og blev ”slået til ridder af Egeskov”.
På vej tilbage var vi inde på Jordløse kirkegård for at se om Chis´s tipoldeforældre stadig lå der – mormor havde lovet sin far, altid at gå ind på kirkegården når hun kom forbi – men stenene var væk og gravstedet ved at blive slettet – da blev den lille mand sur og sagde ” hvis der er nogen inde i den kirke så går jeg altså ind og giver dem besked om at de skal ikke bare fjerne mine tipoldeforældres gravstene”…. Og så gik han ellers i gang med at lede efter deres sten i alle dem som var sat til side.
Hjemme på pladsen var det igen pooltid – så hjem og grille pølser –da de var spist blev der gjort klar til pooldisko – uden adgang for voksne !!!! -men da solen var ved at gå ned blev det hurtigt for køligt for begge unger, så det blev serveret is hjemme i vognen.
Morfar havde taget teltet ned i tørvejr om aftenen – og det var vist godt for det regnede om natten – så lørdag morgen kørte vi tidligt fra pladsen for vi skulle jo først til Kirkeby med campingvognen – så afleverede vi Katja til hendes mor og far på Kildebjerg rasteplads – det var et herligt gensyn,for Katja havde jo ikke haft tid til at tale i tlf. med dem de sidste par dage.
Videre gik det til Øster Hurup – hvor Jessica – mor og far stod klar til at tage imod deres store dreng, og alle var glade for at se hinanden igen.
Mormor og morfar siger tak for lån af nogle dejlige unger i en uge -  ikke på noget tidspunkt har de været uoverenstemmelser mellem dem, det var bare dejligt – så det gør vi gerne om – men på en anden og bedre plads. 

Mormor og morfar

5.7.2010:
Der er sket meget siden Chris blev 9 år - hvilket var en stor stor dag, der blev fejret med leg på den nye legeplads, boldspil i haven, hygge med enorme mængder popcorn, gulerødder og masser af agurker.
Til trods for det våde vejr, så blev der drukket en hel slush ice (Chris blev så overrasket da der pludselig kom sådan en maskine) - der blev spist pølser, brød og masser af kage (de blå/røde boller gik der ikke så mange af - de smagte skønt, men ungerne var bange for dem.
Masser af gode gaver, masser af gæster. Jo det var en super dag.
De næste dage havde Chris masser af kammerater med hjem fra skole, vi nåede lige en tur i sommerland og pludselig var der altså bare sommerferie - som traditionen tro bliver holdt på Kattegat Strand Camping, hvor han bare er så heldig at have fundet en rigtig god legekammerat, så dem ser vi ikke meget til. Og vejret er skønt, og de får ofte lov at gå ned og soppe - selv om de kun går ud til knæene, så er de på "mystisk" vis lige snublet og er dermed blevet våde - det er vel drenge ;-) 
 
18.6.2010:
En træt dreng kom selv gående hjem, med sin store store oppakning på ryggen og i hånden - lejrskolen var slut efter 3 dage, og bussen var kommet tidligere til Kolind end vi havde fået af vide og Chris syntes ikke han ville vente på at blive hentet. Store store dreng kom hjem til nogle overraskede forældre og samtidig var han selv overrasket over at mor og Jess var kommet hjem.
Sikken gensynsglæde der var mellem de to. 
Og Chris røg op i haven, han skulle lige se om far havde lavet gulv på legepladsen.
Eftermiddagen er gået med at hjælpe til med at blive klar til hans fødselsdag i morgen - "mor jeg kan næsten ikke vente" er faldet mange mange gange i løbet af eftermiddagen.
Håber virkelig han får en rigtig god 9-års-fødselsdag. 
 
Pinseferie og uge 21 (skrevet af morfar)
Fredag før pinseferien  var mormor og morfar tilsagt til at komme på Kolind Skole til ”fernisering”  på de ting som 1 og 2 klasserne havde lavet i ugens løb der var blevet lavet ”Sansehave” – med planter og pilehytte – udsmykning af hegnet med store malede figurer o.s.v. Der var både taler og frugt og saft til børnene. Over bål havde man bagt snobrød og lavet en stor gryde mistronesuppe. Da Chris syntes at tiden var inde bad han en af sine lærere  om lov til at ”køre på camping”.
Vi kørte fra Kolind i rigtig flot vejr – men jo nærmere vi kom Hadsund jo mørkere blev det og da vi kom til Als stod det ned i stænger – det var simpelthen et tordenvejr af dimensioner – så da vi kom på campingpladsen sad vi en times tid og hyggede os med Jessica og far og mor i deres fortelt
Om aftenen kom den lille mand og sov hos  - hvad han for øvrigt gjorde hver aften i pinsen – så stod den også på rundstykker hver morgen
Én af pinsedagene cyklede vi til fugletårnet med kikkert – vi fil set et par dyr, og så havde vi en lille snak om at han og morfar tager på en lille cykeltur med telt hvis Chris han får et – vi skal prøve at sove ude på campingpladser et par nætter i telt – uanset om mor og far er skeptiske !!
Da mormor og morfar kørte hjem 2 pinsedag – blev I til næste dag hvor I skulle til Skejby og videre til Jyllandsringen – og Chris flyve helicopter
Torsdag den 27 skulle vi så starte projekt ”legeplads”  - minigraveren og motorbøren var kommet da I kom fra psykolog – så Chris var hurtig til at få arbejdstøjet på og så ud og hjælpe. Han er rigtig sej og god til at køre motorbøren – selv om morfar ikke helt troede han kunne – og da Gitte Johnsen kom var det Chris der instruerede hende i hvordan man kørte med sådan én. Men han er heller ikke bleg for at bruge skovl og spade – og når man så bliver lidt træt – så har man jo ”countrylife” på computeren. Mormor og morfar blev sammen med far ved med at arbejde til efter Chris´s sengetid.
Og fredag gik vi i gang før Chris gik i skole – da han kom hjem var vi færdige med alt gravearbejde og ventede kun på at containeren skulle blive hentet.
Det blev den lidt over klokken et – og alle var spændt på om den var for tungt læsset – men selvom lastbilen stejlede ret meget så lykkedes det at få den trukket op. Vi spulede så vejen og så begyndte regnen mens far, Chris, mormor og morfar kørte mod Øster Hurup – hvor mor og Jessica allerede var på vej til.
Lørdag skulle vi i cirkus Arena med FMKB – men Jessica´s tal var så lave at mormor blev hjemme med hende, så Chris,mor,far og morfar tog til Randers for at mødes med moster Lene, moster Inge og onkel Poul som også var inviteret med i cirkus. Men først fik vi lejlighed til at se alle dyrene i staldene – og så ind i cirkus på logepladser/1 række. Det var rigtig flot og sjovt – ja mor havde næsten grineflip – I pausen var Chris og morfar ude ved den store rutschebane som han fik prøvet 4 gange – og fik så lige ”bonnet” morfar for en Slushice” inden vi skulle ind igen.
 
Morfar
25.5.2010:
En stor oplevelsesdag med børnecancerfonden løb af stablen. Med start fra Skejby sygehus og helt til Jyllandsringen - en tur i helikopter ;-)
Dernæst 4 køreture i fede racerbiler til Sportscarevents og Børnecancerfondens børnedag på Jyllandsringen. Chris var godt nok lidt utilfreds med at der var begrænsning på prøveturene,
men han var nu alligevel træt ovenpå oplevelserne.
Idag har han så frøvet tilsagn på at han skal på Raske Søskende Weekend i Ikast med Foreningen Cancerramte Børn - noget han glæder sig vildt til. 
15.5.2010:
Chris har det svært i tiden. Han er ligesom resten af familien præget af det psykiske slid der er ved at have en syg lillesøster. Men også i skolen begynder der at blive nogle lidt dumme
oplevelser, bl.a. misundelse fra kammerater over de arrangementer han kommer til, som jo desværre ofte ligger i skoletiden. Så der bliver lidt ekstra fridage ind imellem og så tager hele
familien på camping - for at få lidt ro over det hele. 
28.4.2010:
Første pjækdag eller ???
Chris skrev til mor på sms i morges at han havde det lidt skidt. Der havde været lidt forhandlinger på hjemme og det var endt med at Chris tog i skole, men der i kontaktbogen stod at
far var hjemme, så Chris kunne gå hjem hvis han fik det dårligere. Så efter en lille time, kom Chris luskende hjem. Så far jagede ham i seng (hvilket ikke var til drengens store tilfredshed)
men det hjalp og pludselig havde han ikke længere kvalme. Men om det skyldes en dreng der på det sidste har haft lidt for meget på opleveren eller ej, det vides jo så ikke. Men mandag
lå han på sofaen i skolen og fedede den, bare pga maven - indtil han fik ekstremt meget energi. Så imorgen er der dømt skole igen og FDF kredslejr i weekenden.
27.4.2010:
Chris har været på Raske Søskende Weekend med FMKB.dk, hvilket han havde glædet sig rigtig meget til - og da far læssede ham af i Billund ved Legoland Village, ja der blev der
sagt: "far jeg kan altså godt være her selv..... " ;-) men sent om aftenen måtte man erkende at det var lidt hårdt og en opringning til både mor og far af en træt grædende dreng, der blev
talt til ro, ja med en aftale om at blive hentet lørdag morgen hvis han stadig ville hjem, men intet nyt er jo godt nyt, så søndag eftermiddag kørte mor og morfar til Billund for at hente Chris
ved hovedindgangen til Legoland. Det var en meget træt dreng der bare ville hjem
11.4.2010: (skrevet af morfar) 
Chris´s Piratweekend i Middelfart !!!
Fredag da Chris var færdig med skolen hentede vi ham i Kolind, og kørte hurtigt ind omkring A4 for at hilse af med Jessica og mor som jo desværre ikke kunne komme med på
Piratweekend, men dog havde den nyhed at Jessica var fri af RS virus og at de blev udskrevet og kunne køre på camping. Mens mormor og Chris hjalp med at få ryddet
isolationsstuen, blev morfar sendt i Bilka for at købe en ”Mooncar” på tilbud til halv pris. Da han var tilbage var vi klar til at køre til Middelfart, og da vi var kommet til Skanderborg
og bl.a. havde oplevet politijagt med 4 politibiler med udrykning omringe en bil – ja så blev vi ringet op af en lidt fortvivlet mor – ”hvor er mine bilnøgler – jo  de var altså i mormors
lomme, fordi hun og morfar i fælleskab havde læsset mors bil !!!! – Så vi måtte til Ejer Bavnehøj for at vende og så tilbage til Skejby.
Noget forsinket kom vi så til FMBK´s (Forældre med kræftramte børn) piratweekend hvor Chris skulle deltage og mormor og morfar være hjælpere. Vi fik alle en hjertelig
modtagelse af Anette og Kurt og blev præsenteret for en del af de andre frivillige hjælpere – bl.a et par -Henrik og Tina som havde 3 drenge med som hjælpere – og hvor Chris især
fredag aften - hvor der ikke var noget planlagt – hurtigt fandt sammen med de 2 mindste, og de spille pool og bordtennis i kælderen mens vi voksne gjorde klar til alt som skulle ske
om lørdagen.
Foreningen bød på lækker middag til vi voksne, og børnene fik selv lov at vælge frit fra kortet.
Vi havde fået et rigtigt lækkert lille hus med hele 3 fladskærmstv og en masse frugt, snoller, vin og cola med op fra foreningen. Der manglede absolut intet – og vi havde også en bunke
med hjem til Jessica og mor og far.
Chris fik sit eget værelse med eget bad/toilet og TV – kom i seng kl. 22 – men allerede kl . 6  lørdag morgen var den unge mand vågen igen og ville til og i gang, men fik at vide af
mormor at han bare skulle sove videre for der var ikke morgenmad før kl. 8 – ”- jeg sover ikke var svaret – men efter en halv time måtte han overgive sig til søvnen igen ” – Vi var klar
til et meget stort og flot morgenbord kl. 8.30, da det var overstået var der klar til den mere officielle start på weekenden – så alle blev sendt udenfor og her blev der lavet 3 hold børn
0 – 3 år – 4 – 11 år og 12 – 17 år.
Både mormor og morfar skulle være hjælpere på holdet fra 4 til 11 år sammen med Tina og hendes 2 drenge – Kurt – Martin (Kurt´s søn) og hans
kæreste – Henning og Charlotte et helt ungt par hvor hun har haft kræft som barn og nu er helbredt. Vi skulle tage os af 27 børn.
Mormor fik en specialopgave at skulle tage sig af Ann
– et mongolbarn som bare er speedy.
Da vi endelig havde fået frigjort børnene fra alle de ”bekymrede” forældre – lykkedes det at komme i gang med aktiviteterne – og næsten alle gik
med ildhu i gang med at lave pirathatte – kjortler og male disse – tegne o.s.v næsten alle var rigtig aktive – kun 3 – 4 piger på 10 – 11 år gad ingenting selv Kurt og mormor opgav dem.
Indimellem blev der serveret saftevand og kanelsnegle – sidst på formiddagen blev der tid til at komme ud på den store legeplads – og morfar fik opsyn med Ann !!! – Chris tumlede
med bl.a Katja og andre på hoppepude og rutschebaner.
Så var der frokost, og vi voksne havde fået at vide at vi skulle spise det samme som børnene for de måtte ikke se eller være
sammen med deres forældre før kl. 16.30 !! – men sikken en buffet man serverede for dem der var simpelthen alt – men under frokosten måtte vi have dørvogtere på , for nysgerrige
forældre fik lindet skydedøre og andre døre for at se om deres små poder nu havde det godt – så Kurt satte dørvogter på.
På et tidspunkt spurgte morfar om han måtte gå på toilet –
men uden han vidste det lavede Kurt et ”stunt” på ham for da han var halvt inde i restauranten hvor forældrene var i gang med deres frokost så sprang Kurt på morfar og råbte højt –
” nu må det være nok, har jeg ikke sagt at vi vil altså ikke have at du hele tiden render ud til dine forældre, nu har du at blive her ” – og så tog han ellers fat i mig og slæbte mig tilbage
til lokalet. Hvor vi grinede og  forældrene på den anden side stod næsten og måbede.
Da frokosten var overstået gik vi alle ud for at opdele i 4 hold – mens det foregik forsvandt Ann
på et blitzsekund – og vi var ved at blive lidt panikslagne – men pludselig får Michelle øje på at hun havde gemt sig i en kælderskakt ,så vi kunne ånde lettet op – men Chris skal have
stor ros for at han var den første der straks begyndte at løbe mod skoven og vandet for at lede, godt tænkt af den lille fyr.
Da holdene var opdelt – 2 hold for de mindste og 2 hold for
dem over 7 år – ja så gik den vilde skattejagt. De store skulle rundt til 10 poster og samle bogstaver til ord som skulle angive hvor skatkisten var – de små skulle have 5 poster – Morfar
var sammen med Henning med Chris´s hold rundt – og det foregik efter kort, og de var ret skrappe til at finde posterne. Da alle 10 var fundet skulle man så til at finde ordene. Chris og
en anden dreng var faktisk ret skrappe uden nogen for for hjælp fra vi voksne fandt de frem til ”Ved Badebroen” – så hurtigt derned (hvor der selvfølgelig var en kiste til hvert hold gemt)
De fandt hurtigt deres som var fyldt med karameller og guldmønter som de kunne putte i den ”stofpung” som de også  havde samlet perler i undervejs.
Hjemme igen, var det meningen
man skulle se en lille piratfilm – men anlægget ville ikke rigtigt virke – så det blev til legepladsen igen, indtil forældrene overtog børnene kl. 16.30.
Mormor tog Chris og Katja med i
swimmingpoolen, hvor de også fik selskab af Isabelle,Michelle og Mona – Morfar hjalp med oprydning og sad så og drak rødvin med Bente på terrassen til de var færdig med at svømme.
Kl. 18.30 gik vi til festmiddag – en overdådig buffet – efter middagen var der underholdning af en tryllekunstner der kaldte sig ”Kaptajn Krudt” - en rigtig pirat, som ungerne morede sig
meget over. Der var også en ”spillemand” som kunne få folk i godt humør – fik bl. Leo´s lille Rasmus til at ”spille” en kendt melodi på trompet så Rasmus var helt overbevist om at det
var ham der spillede – ja elektronikken kan meget !!!
Senere var der småkonkurrencer – hvor bl. a Kim og Leo skulle spise flødeboller med kniv og gaffel iført store arbejdshandsker –
og Mona og mormor skulle konkurrere om hvem der hurtigst kunne skrælle en stor kartoffel når de var iført arbejdshandsker – mormor vandt faktisk men de fik begge et stort badehåndklæde
som præmie – og det har hun foræret Chris.
Kl. 22.00 var Chris og mormor helt færdig så de gik i seng – morfar blev lidt længere og klarede ”verdenssituationen” sammen med Kurt, Annette
og Bente samt de øvrige frivillige hjælpere over noget rødvin og øl.
Efter morgenmaden søndag morgen, pakkede vi vort hus ned og var kl. 10.00 klar igen med det samme børnehold –
men nu var det knap så megen aktivitet fra vor side – vi startede med trylleshow med bl.a levende ørkenrotter og hvid due, som børnene bl.a. fik lov at lege med – der blev også lavet en masse
ballondyr. Da den første time var gået, gik alle ud på legepladsen – og specielt Chris og Katja havde en masse sjov med Ann – hun kunne skubbe dem begge ned af en fjedergynge som var
udformet som en motorcykel – og det syntes de alle 3 var enormt sjovt meget længe – og det syntes vi voksne også.
Kl. 12.30 var der så en kæmpefælles frokost som afslutning på hele
weekenden – den sad vi og nød en times tid, hvorefter Chris og Katja igen fik overtalt mormor til at gå med dem til swimmingpoolen en times tid inden vi skulle køre hjem. Morfar hjalp så med
at få læsset alt det overskydende ud i Kurt´s bil sammen med de andre hjælpere. Han fik også lige stukket en stor bærepose i hånden af Annette som skulle med hjem til at forsøde tilværelsen
for dem som ikke kom med – var beskeden.
Kl. 14.30 tog vi så afsked med Kurt og Annette og de andre hjælpere efter en lidt anstrengende men pragtfuld og givende weekend, som vi meget
gerne gør om igen – og faktisk blev opfordret til også til måske at være frivillige når der er ”søskendeweekend” – og vi har begge sagt at de hellere end gerne må ringe. Og man må imponeres
over der engagement Kurt og Anette lægger i denne forening helt på frivillig basis – kun Kurt modtager  et lille honorar for arbejdet med sponsorer og fonde – men derudover har de deres eget
private firma. P
å vej hjem fik vi desværre en opringning fra Lise, om at hun var vej til A4 med Jessica fordi hun var så dehydreret – så vi måtte tage Chris med her til Grenå, efter at han lige
fik hilst på sin far i Kolind inden han skulle på arbejde.
Efter han her i Grenå har ordnet have for mormor og omplantet purløg for morfar – blev der hentet en ”Bigmac ” til ham – ordnet lektier
– talt med mor og far – og kl 19.00 var en træt dreng parat til at gå i seng efter en rigtig begivenhedsrig weekend, hvor han også har lært mange nye venner at kende og leget med dem.
Og vi syntes begge at det har været herligt at være med i dette.
Mormor og morfar
8.4.2010: (skrevet af morfar)
Påskeferie !!!!
Mandag den 29 marts oprandt endelig dagen hvor vi kunne drage til Kattegat Strand Camping og få stillet vognen op for sæsonen – Lise og Henrik for en helsæson og mormor og
morfar en forårssæson. Vi drog fra Grenå tidlig om morgenen, og troede vi kom først derop – men da vi holdt i kø ved indgangen – ja så blev der råbt ” mormor – mormor” – og så
holdt Chris og hans far i den lille Corolla med vores store trailer fuldt læsset. Hurtigt var de i gang med at få den nye store vogn på plads ved Jørns hjælp med hans gummiged – og
hvor Chris aktiv i alt dette , han var en rigtig stor hjælper med hele opstillingen, men han skulle også lige rundt på pladsen for at se om alt var som det skulle være. Da mormor og morfar
var færdige med deres opstilling, blev der lagt gulv og man kunne begynde at fylde ”balsalen” – et fortelt til en 6,5 mtr. Vogn er bare stort – men hvor er det dejligt at se hvordan Chris
og Jessica nyder den nye vogn med deres egen ”ende” – Chris skulle også hurtigt have ”indviet” sin egen køjeseng/hule med natlampe og lysdæmper. Mandag og tirsdag gik med at få
sig indrettet – og tirsdag var Chris og morfar en tur i Klarup efter forskellige ting vi hver især manglede – på vejen frem og tilbage snakkede vi meget om hvad vi to skulle lave om
onsdagen hvor vi skulle være alene på pladsen fordi de andre skulle til Skejby. Vi blev enige om Ålborg Zoo og så Grønlandshavnen. Men – men vi havde ikke taget højde for at om
onsdagen satte det ind med et heftigt regnvejr, så morfar satte sig til pc,en for at finde andre muligheder – og fandt her noget der hed ”Jumboland” et legeland hvor der om onsdagen
oven i købet var gratis adgang for bedsteforældre ifølge med børnebørn. Vi snakkede med Brian og Helle som havde prøvet det og sagde god for det – og deres Nicoline tog så også med.
Jeg må sige at det var et hit for de 2 – Her var alt i klatreting – tramboliner – hoppeborge og så galt en ”kælebane”  med rigtige bobslæder dog på ruller. Midt i alt dette var et cafeómråde
hvor vi bedsteforældre kunne sidde og nyde ungerne – det blev til næsten 4 timer, hvor de bare legede og legede – Chris lidt mere dristig end Nicoline. Indimellem kom de lige forbi for at
få mad og drikke . Jo det var virkelig en oplevelse, og jeg kunne køre tilbage med et par trætte unger efter en rigtig god dag – og jeg må sige at tiden var bestemt ikke lang – der var nok
at se på med næsten 500 børn i leg. Nu må vi se at få lavet billederne så de også kan komme i dit galleri.
Udover dette har det været en rigtig god oplevelse at være på påskeferie, Chris kom jævnligt på besøg for at få et spil ”Country Life” – og sommetider blev han og sov om natten, det var
rigtig hyggeligt
Tak for en god påske, Morfar
 
7.4.2010: (skrevet af mormor)
Så kom vi i gang med campinglivet igen, og Chris plejer meget gerne at ville sove hos os for der er der ro om natten, men i en ny og meget større campingvogn og med egen lysdæmper
på bamselampen, ville han selvfølgelig sove i sin egen seng, det blev alligevel til 2 overnatninger ,så kunne han blive længere oppe, hi hi.
 
Men om dagen kom han tit forbi for at se om jeg spillede Country Life, så fik han lidt hjælp så han kunne komme længere, men jeg fik kun lov til alt det trælse arbejde, høste og tilrettelægge
og indkøb af maskiner eller dyr, når der var tjent penge nok, ja det ville han selv.
 
Jeg må ikke skrive om hvad morfar,dig og Nicoline lavede om onsdagen da vi andre var på Skejby, det vil han selv
27.3.2010:
Det har været en stor stor uge for Chris, torsdag kom han hjem fra skole og måtte fortælle at "i dag bliver jeg altså nødt til at prale lidt...." nå siger man så, hvad da? "Jeg er bestået min
nationale læsetest OG er har klaret LUS-testen for 2. klasse" - Sikke glad jeg blev og kunne virkelig se på min seje dreng, at det var stort. Her har vi gået og frygtet at han måske ikke
kunne følge med kammeraterne i 2. klasse, pga alle de ting han skal tumle med - med så syg en lillesøster. Så stolt er man.
Idag var der så klubmesterskab i KPI og Chris stillede troligt op - havde sommerfugle i mavsen, på gåturen op til hallen snakkede vi om, sammen med morfar, at hvis han nu i dag ikke
fjollede for meget, ja så skulle det nok gå. 1. kamp vandt han stort, 2. kamp endte med 3 sæt, da modstanderen vandt 2. sæt - men 3. sæt blev også Chris' og dermed vandt han også
denne kamp. Sidste kamp, var virkelig en kamp hvor både morfar og mor var helt oppe på mærkerne - for der blev kæmpet med alle kræfter, både af Chris og hans modstander. Dog
var han, ligesom alle de andre i den størrelse, bare træt og måtte desværre se sig slået - men kun med henholdsvis 2 og 3 point i sættene, så han fulgte godt med.
Endnu mere stolt blev man da, da han stolt kom gående med en lille pokal i hånden og var blevet nr. 2 i klubmesterskabet. Jo sikke en sej dreng vi har.
24.2.2010:
Var i Odense til Disney On Ice, sammen med morfar og Nikolaj Helbo kanon oplevelse ;-) 
21.2.2010:
Puha hvor er Chris en stor og dygtig dreng, har været med far og morfar hos Lasse det meste af dagen, kørte med selvlæssende trillebør og har tjent lidt lommepenge ved det. Hjalp til med
aftensmaden - stor dreng og efter aftensmaden ville han drille Jessie under bordet - så sparkede hun ham i hovedet og han bed hende. Ved faktisk ikke helt hvem der blev mest ked af det....
Derudover er drengen atter flyttet i klædeskabet... forstår ham ikke - men mor siger han, det er lige som at være på lejr...... 
18.2.2010:
Lørdag den 13 februar hentede vi en forventningsfuld dreng kl. 12.30 – men vi måtte lige tilbage omkring Grenå fordi vi havde glemt det vigtigste – nemlig badetøjet – da vi endelig kunne
sætte kursen mod Søndervig – og Chris satte sig til at se en film på sin DVD. Det sneede da vi kørte fra Djursland, men da vi rundede Silkeborg begyndte solen at skinne og kl. 15.30 nåede
vi Danland i Søndervig i strålende solskin.
Vi fik hurtigt udleveret nøgler til vor lejlighed – men da vi havde været inde med noget af vor oppakning, kunne vi ikke klare at der simpelthen lugtede af lort på værelset – så mormor gik
hurtigt i receptionen og fik et andet værelse. Her fik vi os hurtigt indrettet så sengene kunne stå opredt hele tiden, så vi bare kunne smide os på dem når vi havde lyst. Da det var gjort var det
badelandet der kaldte , så de næste par timer var vi der, og Chris – den lille vandhund var næsten mere under vand end over, og mormors aftale om lidt ”svømmeundervisning” med Gitte, bad
han så mindeligt om det ikke kunne vente til søndag formiddag. Efter et par timer i det dejlige vand, gik vi nogle få hundrede meter hen til en italiensk restaurant ”Valentino” hvor der var buffet –
det er længe siden vi har set Chris spise så meget – først masser af ”Spareribbs” og så pizzastykker. Han og morfar syntes helt godt om maden, mormor var mindre tilfreds. Hjemme i lejligheden
igen puttede han sig under dynen med lidt ”snolder” og så lidt TV inden han 20.30 faldt i søvn .
Søndag morgen blev morfar sendt efter rundstykker ”med mel på ” – og da vi havde hygget os med morgenmaden kunne det ikke gå stærkt nok med at komme i badeland – der var vi så til
frokost, som vi selv lavede i lejligheden. Efter frokost blev Chris så klædt om i sin camuflagedragt fordi der var fastelavnsfest i Søndervigcentret kl. 13.30 – Her var der først tøndeslagning – og
selv om Chris brugte alle sine kræfter og var én af dem som slog hårdest – så lykkedes det ham ikke at blive kattekonge – men han fik da samlet næsten 50 guldkarameller som var i tønden. Alle
børn fik en mini slikpose – og vi var lige inde og vende i ”Super Best” hvor Chris opdagede at de havde LEGO Starwars – og lige en æske som han gerne ville have – men den kostede mere end
han havde med, så han måtte vente til han havde forhandlet med mor. Vi nåede hjem og fik lidt kaffe inden vi lige skulle runde badelandet. Om aftenen gik vi lige over gaden til ”H.C.Andersen”
for at spise Chris fik en god pizza og vi bestilte stegt rødspætte som vi glædede os til – men hvor blev vi skuffede – tænk sig de havde stegt i frituren og givet den lidt for meget !!! – så vi skulle
ingen dessert havde der – men gik hjem til TV og snolderskålen, og Chris faldt hurtigt i søvn.
Mandag morgen var der arrangeret 1 times bowling for dem som havde lyst – Chris og morfar kæmpede for at slå mormor – men det lykkedes ikke hun var bare den bedste. Senere på
formiddagen havde chefen for Danland arrangeret en tur ud til en mængde gamle bunkers – 17 i alt –
Vi kørte ud og parkerede bilen og gik så langs stranden til de første bunkers – senere op i
klitterne til de mere spændende som vi var inde i – nogle i flere etager. Chris prøvede næsten alle de muligheder der var for at klatre ind og ud af hullerne. Det var en rigtig spændende og
oplevelsesrig tur, og Chris ville at vi skulle købe den bog som blev anbefalet – men vi vælger nok at samle noget fra Internettet, og så laver morfar en mappe til ham om det vi har set.
Hjemme igen stod frokosten på varme pølser og brød, og da vi havde slået mave var det igen badelandet som trak, så vi tog lige et par timer dernede – så op og få eftermiddagskaffe. Chris
havde aftalt med morfar at han skulle prøve at slå ham i bordtennis – så de tog lige nogle kampe i kælderen – Chris vandt 2 kampe og morfar 1 kamp – så han var ret sej den lille. Morfar syntes
at nu skulle vi prøve at have noget lidt bedre at spise en buffetmad eller frituremad – så vi kørte på ”Strandkroen” – vel placeret derinde spurgte vi til dagens menu – der var pureret kartoffelsuppe
med bacontern, så tager vi 2 af dem sagde mormor og morfar – nej 3 sagde Chris til vor undren – men om ikke knægten spiste næsten hele sin portion og var så klar til 2 store fiskefileter med
pommes – her kunne han dog kun klare den ene selv om han havde proklameret at han også skulle have dessert, det måtte vi droppe. Men det er en hel fornøjelse og have en så høflig og beleven
knægt med på en finere restaurant.
Tirsdag morgen stod den på opbrud – vi pakkede bilen og var i badelandet kl. 9.00 og blev der et par timer inden vi satte kursen mod Kolind – Chris havde fået købt sit LEGO og det sad han
troligt med næsten hele vejen hjem, for han glædede sig til at skulle hjem og bygge det sammen med far eller mor. Men sulten meldte sig omkring Herning så et smut omkring Mc Donalds nåede
vi også – og der måtte vi sande at en burger og fritter fra en ”Happymeal” ikke mere er nok til at stille sulten hos ham – det skal være ”Big Mac” fremover proklamerede han da han havde sat 3
af mormors ”Nuggets” til livs før han var nogenlunde mæt.
Vi har nydt at være sammen med Chris i de her 3 dage – og håber han bliver ved med at gide tage med os på en miniferie eller lignende.
Mormor og Morfar
16.2.2010:
Endelig hjemkommet fra en lille vinterferie med Mormor og Morfar i Søndervig - tror snart der kommer noget fra dem. 
1.2.2010:
Chris på miniferie hos mormor og morfar
Da jeg kom hjem fredag aften havde Chris gjort klar til hyggeaften med masser af ”Snolder” som han selv havde købt, så det gjorde vi et ordentlig indhug i mens vi så Disney – og senere
Cecilie Frøkjær, så den lille fyr gil først i seng sammen med mormor kl 22.00.
Lørdag morgen var der lune rundstykker og så ud og skovle sne, for det var så svært at få tiden til at gå til klokken var ti, hvor de åbnede op på Teknisk Skole – Chris kom på et tidspunkt
farende ind for at fortælle at det var nok slet ikke i dag der var ”åbent hus” for flaget var slet ikke oppe – men forklaringen var at snoren var knækket dagen før.
Klokken ti præcis drog han sammen med morfar over for at se hvad de kunne vise frem i år – der var en masse demonstrationer af forskelligt bl.a en hjemmelavet ”kanon” med
skumgummikugler som de fyrede af på gangene. Chris spillede også WII men var for lille til at man samtidig kunne måle hans puls m.v.
Fra vort tagvindue havde han også set at kæmpekranen ”Samson” var i byen – så vi måtte lige en tur på havnen for at se den løfte skibe til ophug. Da vi kom hjem inviterede vi mormor ud
at spise på den kinesiske om aftenen – det var rigtig hyggeligt. Inden senge tid så vi ”Wipeout”
Søndag morgen var han igen aktiv med at rydde sne i gård og på fortovet – senere kørte han og morfar ud til ”Motorsamlingen” – her fik vi set hvordan de er i gang med at renovere en meget
stor gammel motor – og Chris var igennem det hele for at checke om alt var som det plejer.
Vi blev begge skrevet op til at være frivillige hjælpere – især omkring det store ”motortræf” der skal være 24 april.
Det har været nogle rigtig gode dage med Chris herude – og vi har rigtig hygget os sammen.
Morfar
28.1.2010:
En af de rigtig fede dage - puha der var langt helt til Herning og GPS'en blev fulgt på meget tæt hold og der blev ca. hvert minut fortalt hvor langt der nu var. Men det er heller ikke så ringe
et sted der ventede for enden. Baboon City - der har vi en gang før været sammen med FMKB.dk og det var atter dem der var vært for arrangementet. 4 timers effektiv leg og god mad, hygge
med andre man kender - slet ikke så ringe, og så sov han jo inden vi forlod Herning.... 
22.1.2010:
Puha det var en lang dag, lige fra man stod op kunne man næsten ikke vente - der er nemlig FDF-lejr i aften.- Og kunne det blive meget bedre at både mor og far kørte ud med en, dog havde
han sædvanligvis ikke tid til at være sammen med mor og far, væk var han da sengen var redt. Skønt at FDF er så godt.
19.1.2010:
Det har været en stor stor dag for Chris, han har haft 3 klassekammerater med på A4 og sin lærer. Det var stort at føre an og vise de ting der bliver brugt i hans dagligdag derude, med lidt
hjælp fra vores kontaktsygeplejerske. Det er tydeligt at det hjalp hans kammerater til at forstå lidt om Chris' verden og helt sikkert også hans lærer som virkelig fik et chok over den verden
vi lever i. Stor hjælp for Chris, at der nu bliver en anden forståelse omkring ham. 
16.1.2010:
Skønt at komme ud og bowle med hele familien, og dejligt at kende så mange - Chris var i hvert fald ikke til at styre - slet ikke da han fandt ud af at han fik flere point end morfar der faktisk
også havde banderne oppe ;-) 
15.1.2010:
En supersej storebror er man da, far er jo på arbejde og lillesøster skal have skiftet plaster og selvfølgelig hjælper man mor med at holde arme og hvad der nu skal til - det var først da tænderne
skulle børstes han ikke kunne være med mere - det blev altså for ulækkert ;-)
Og nu da far ikke er hjemme, ja så skal der da holdes snolderaften i fars og mors seng, men den eneste der er vågen er mor - alle de andre sover. 
13.1.2010:
Har jordens mest følsomme dreng, de har i dag i skolen talt om at miste og savn. Det har rørt Chris rigtig meget. Det er et emne de havde valgt at tage op, da flere har sygdom, død og andet
andet savn inde på livet. Men tror at det bl.a. har været godt for Chris, idet at han på den måde kan se at han ikke er den eneste med et savn/frygt.
I eftermiddag her på A4 har ham og jeg så siddet og skrevet et brev til den sygeplejerske der er primus motor i projektet at Chris skal have 3 kammerater med på A4, hvor han har skrevet nogle
ideer ned om hvad han gerne vil have de skal herude. Glæder mig til at høre hvad hun syntes om det. 
9.1.2010:
Det er ikke så ringe at have en far der bare stopper bilen fuld af Chris og 2 kammerater, og så til kælkebakken på toppen af Rønde, 2 timer holdt ungerne til og så ville de hjem. Vi havde
ellers regnet med at det var Henrik der først gik træt, men nej - selv den lunkne kakao de havde fået med fik dem ikke til at blive meget længere. Men de havde virkelig moret sig, og de var
trætte. 
8.1.2010: 
Han er altså ved at være en stor dreng - turen i dag gik til sodavandsdisko ved Tobias, den årligt tilbagevendende fødselsdagsfest.... men sådan som han blev klædt på, puha da. 
6.1.2010:
En lille dreng fik lov at låne en mobiltelefon idag efter skole, hele klassen skulle til fødselsdag, men da Chris ikke havde fået en invitation (havde lige nøjagtig fri den dag) så vidste vi ikke noget
men han fik selvfølgelig lov. Har så fået Moster Lene til at hente ham ;-) 
2.1.2010:
Et stuegulv er bare sagen, Chris blev vækket kl 7.30 og var slet ikke klar på at stå op. Nu er der ret seng i klædeskabet - mystisk dreng..... 
1.1.2010:
En super energisk dreng fra morgenen af, ud og rydde op (man er jo noget pligtopfyldende ;-)) men til aften måtte man sande at når man går sent i seng, ja så skal man tidligt i seng dagen efter,
så kl 18.30 var der ikke mere kontakt, han faldt i søvn i sin sovepose på stuegulvet og sov tungt. 
Skrevet af Morfar:
Her er en nytårshilsen fra morfar med et ønske til dig om et rigtig godt nytår – med tak for alle de gode timer vi to har haft sammen i 2009.Vi har nået mange ting men ikke alt vi har talt om –
vi mangler bl.a motorsamlingen, som jeg ved du har spurgt mormor om hun vil med dig ud på hvis ikke morfar skulle få tid – men det får jeg Chris – du må bare have lidt tålmodighed så
finder vi en lørdag eller søndag.
Men du skal også vide at din morfar er meget stolt af at være med dig rundt til alle de steder hvor vi har været, fordi du altid er så interesseret i de ting vi ser
og oplever – og det allerbedste for mig er at se op opleve hvordan alle vi møder bruger tid på dig fordi du altid stiller relevante spørgsmål,og derfor også får svar – og vigtigst af alt du husker
helt utrolig godt alt hvad du ser og oplever. Jeg glæder mig til at vi her til foråret skal være sammen på Kattegat strand camping – morfar vil tage cyklen med derop hver gang, så du og jeg
kan cykle ud til fugletårnet – ned på havnen og måske til Remisen og ud i Vildmosen – måske med en madpakke.
Det er også dejligt at kunne følge dig så tæt i hverdagen - selvom det
indimellem er lidt træls for dig med at lillesøster er på A4 – men der er du jo også blevet en ”lille institution” – du er så hjælpsom overfor alt og alle, derfor bruger de voksne på afdelingen
dig også så meget til at hjælpe sig med alt der kan forsøde tilværelsen for dem som har det svært.
Chris for mig er du blevet noget særligt, og det håber jeg du vil blive ved med, så dig og
morfar kan blive ved med at opleve nye spændende ting.
Skrevet af Mormor:

Så er året 2009 omme, og jeg tænker med meget stor glæde på de dage vi har haft dig, det er dejligt at vi kan hjælpe sammen med Moster Lene og Onkel Frank, som også er glade for at
have dig.
Jeg har været meget glad for at være med dig til svømning og badminton, det er godt at se dig blive dygtigere og dygtigere til de sportsgrene, du gerne vil, og kørt dig til spejder.

Jeg tænkte på i aftes (Nytårsaften) på de år vi fik lov at låne dig, hvordan du hjalp med at dække bord og hænge serpentiner op samt at vi skulle skyde bordbomberne af, som du havde
med hjemme fra, og kan tydelig se når du gik med Morfar i hånden hen af fortovet for at kaste det krudt du havde, ned i fortovet , men du havde ikke kræfter dengang til at de ville springe,
så måtte morfar bukke sig ned og tage op for så at kaste, ja jeg ser det så tydelig for mig, dejlige minder at have.
Jeg forstår også, at du hellere vil være hjemme hos far og mor, det er da
det man skal, når man er blevet så stor, og så kan i lave uro og forskellige løjer sammen.
Men hvor er du en dejlig dreng, du blev ved med at sige jeg skulle gå ind på et eller andet med
film.dk, du sagde gør det nu  mormor, jeg vil så gerne have et kop eller noget med dig på.

Knus og krammer til verdens bedste drenge barnebarn.

Mormor 

31.12.2009:
Puh hvor er det svært på sådan en dag som i dag, skal man virkelig sove.... ikke noget Chris syntes om - men det er en nødvendighed når nu man også gerne vil ud og lave numre i aften med far
og Preben, og opleve himlen kl 24. Så der belv smækket med døren da man blev bedt om at gå i seng og er lige nu her kl halv tre, ret sikker på at han sover ;-) 
25.12.2009:
Nu sidder Chris og spiller på fars PS3 - et af hans gaver var et flysimulatorspil til PS3. Han var en meget "stresset" ung mand i aftes, kunne næsten ikke vente. Hjalp endda med at lufte Bølle, tage
af bordet og gøre det klar der nu skulle gøres klar.
På gavelisten kom der et RockBand spil til PS2, med trommer, guitar og mikrofon; et kampflysimulatorspil; eltandbørste; Actionman Film, Lego Indiana Jones til WII, Bælter, Lego City.
Der blev hjulpet godt til med at levere gaver rundt, at pakke lillesøsters gaver ud og så gik gassen af ballonen og der blev dømt tegnefilm - og da han så sin hovedpude, så sov han og han sov til
Jessica vågnede kl halv ni. Sjælden oplevelse at han sov så længe, men dejlig.
18.12.2009:
Så er der dømt juleferie for Chris, den har startet med en masse moslen rundt i sneen i sommerhuset sammen med mormor. I eftermiddag kom han så til A4, hvor han skal holde weekend sammen
med mor og Jessie, og far støder til i morgen. Store glade øjne blev der da han fik af vide at han skulle sove på sofaen hos mor og Jessie istedet for at tage med mormor og morfar hjem.
Der er lagt store planer for weekenden, der er maling og klippe-klistre med hjemmefra, så måske der skal laves julegaver - ellers skal der vist bare julehygges indtil han kan tage sin familie med hjem.
Lige nu ser han Disney G-Force og har glemt alt om at det er snolderaften ;-)
13.12.2009:
En hård weekend på A4, endte med at natten til i dag, der stod Chris op, tog tøj på og ville til at gå fra hotellet - heldigvis vågnede far og fik ham i seng. Ellers er der dømt hygge med mor, far,
klassebamsen Babar, lektier ØV, kreative stunder og en fridag i sigte i morgen da han skal ud til psykologen.
7.12.2009:
En fridag fra skole pga. en syg lillesøster, en oplevelse på Skejby med en tur i MR-centret, hvor han fik lov at komme ind og vælge en bamse (det blev Theo, som blev puttet ind til lillesøster da
hun kom ud fra scanning og som mor har lavet numre med) og så fik han lov at komme ind i kontrolrummene til to scannere og se gennem ruderne. Sådan, ikke så ringe - men han vil nu gerne selv
prøve en MR-scanning. Bagefter med mormor hjem, til badminton og så op til Moster Lene og Onkel Frank. 
5.12.2009
Endnu en juletræsfest, denne gang med cancerbarn.dk og kok' amokkerne. Rigtig meget julehygge og masser af god mad. Dejlige gaver og masser af leg med vennerne. 
1.12.2009
En ekstra fridag forude, for i dag blev en lang hyggedag og aften på A4, med McD-fællesspisning, og træffetid hvor Chris, sammen med mor og Anette fra fmkb.dk legede julemænd med
masser af slik og sager til de indlagte børn.
28.11.2009
En stor dag med masser af oplevelser for Chris. Ham og far drog til åbent hus i Horsens ved Responce, hvor Henrik skulle ned og se de ting og ambulancer de skal arbejde med. Bagefter af
sted til Ikast for at mødes med Jessica, mor, mormor og morfar og en masse andre fra FMKB.dk - stor juletræsfest var stillet på benene og der var julehygge, klippeklistre, julemad, risalamande
med mandel, æbleskiver og snolder i lange baner. Og da julemanden kom, blev der danset om juletræ og bagefter hjalp 3 falckfolk med at dele julegaver ud til alle børnene. Flotte gaver til alle
og bagefter skulle de stå i kø og der fik de snolderposer, popcorn, kage, chokoladekalender og hvad der nu ellers var af sager. Jo det var en glad og indtryksfyldt dreng der kørte med far hjem
fra Ikast og som skal på den igen på lørdag.
22.11.2009
I dag var Chris en smut i biografen i Silkeborg sammen med Moster Lene og Onkel Frank - det var med cancerbarn.dk - der så de UP, som mor rigtig gerne ville have set. Bagefter kom han
tilbage til A4, hvor der blev dømt råhygge med mor, spil, legestue og desværre også lidt lektier. Det var en meget træt dreng der tog med mormor og morfar hjem.
21.11.2009
I går kom Chris ud til A4 - der er jo Kok' Amok ca en gang om måneden og selvfølgelig skal han da også være med der. Han kender dem jo fra både raske søskende weekend og andre
arrangementer. Idag er han her også, far har også været her og der har været dømt hygge, både med andre børn, mor, far og Moster Lene. I morgen bliver han hentet af Moster Lene og
Onkel Frank, de skal med FCB i biffen i Silkeborg, der er lukket af for foreningen. Det var meningen mor og Jessica og skulle have været med, men sådan bliver det ikke altid - han er nu også
glad for at komme af sted med Moster og Onkel.
12.11.2009
Chris har fået lov af A4 at komme i skole fra mandag, vi ser dog lige tiden lidt an, da influenzaen nu har ramt indskolingen.
10.11.2009
Chris muler stadig - må ikke komme i skole i denne uge siger vi..... Absolut ikke et hit, men vi tør ikke pga alle de influenzatilfælde i skolen - nu også i hans årgang.
5.11.2009
Lidt ufrivillige fridage står den på i de næste dage, på Chris' skole er der konstanteret 1 tilfælde med H1N1.... Chris er noget utilfreds med at skulle holde fri - en enkelt dag ind i
mellem fordi han lige skal til psykolog, det er okay - men det her er absolut ikke et hit... Men så må vi jo håbe at der er andet han finder på - om ikke andet så skal han da stadig lave
lektier ;-) 
31.10.2009
Så oprandt en rigtig stor dag for Chris - skolefest og skuespil. Han var virkelig nervøs og bange for at han ikke kunne det han skulle. Han var ikke helt tryg ved at skulle være kartoffel
i Ole Lund Kirkegaards "Frække Friderik". Jeg syntes simpelthen de var for seje hele bundtet, man kunne se nervøsiteten over for alle, men der var nok også 350 tilskuere og det er
da stort for så små børn. Kort efter skuespil og indmarch til festen, ja der sagde Chris at nu ville han hjem - han var færdig, så det var fjernsyn lige til vi kørte mod A4 igen og da vi
havde spist, leget og spillet lidt, ja så spurgte Chris om ham og far ikke snart kunne gå i seng på hotellet. Stor stor dag ;-)
27.10.09 (skrevet af mormor)

Hentede dig i dag hos Tobias, i var ved at spille fodbold med en masse andre drenge på vejen, og du var blevet meget våd, godt vi skulle til svømning med dig, så du kunne få dig et
varmt bad. Og på vejen til Auning mødte vi din far i ambulancen, øv der var så mørkt at han ikke kunne se, det var os der kørte der.
Rigtig dejlig at se dig være blevet så dygtig til at
svømme, efter svømningen skulle vi til Grenå, Sommerhuse var ikke blevet fyret op, du skulle ellers have sovet hos Moster Lene, men hun var bare så snottet at det ikke gik du var der,
hi hi så kunne mormor låne dig, og turen var mega lang den dag til Grenå, syntes du , for aftensmaden have du fået lov til at købe hos Mc Donald.
Efter maden og snakken og
godnatter med Far og Mor og Jessica på skype gik du i seng, meget træt efter skoledag -  leg – svømning og sov med det samme( næsten ingen tv)

24.10.09 (skrevet af mormor)
I dag var vi med Chris og resten af familien i Randers Regnskov, og det var rigtig dejlig at opleve dig være så omsorgsfuld over for mormor, fordi jeg er så bange for slanger, du gik
mange gange i forvejen for at finde noget jeg ikke måtte se, og så sagde du at jeg skulle se den anden vej eller lukke øjnene.
Mormor håber at du snart må få det meget bedre, med alt det du går og roder med i dit hoved, husk på du er meget stor dreng og vi er meget glade for du ikke også er syg, du er meget heldig og meget
dygtig. Jeg vil gerne have at du selv læser denne besked, og kan måske selv skrive til mig. Kram og knus til verdens bedste dreng Mormor
15.10.2009 (skrevet af mormor/morfar)
Vi holder efterårsferie sammen med Chris – hans mor, far og Jessica her på Kattegat strand camping. De fleste nætter vælger Chris at sove hos mormor og morfar – så får vi
”morfarkage” og varm
kakaomælk – og slåsser med morfar om hans seng. Tirsdag formiddag var Chris og morfar på ”Remissen” i Dokkedal. De fleste genkendte straks Chris så han var hurtigt i gang med at ”hjælpe” de
forskellige frivillige – dels med at samle stumperne til en gammel tørveælter som havde ligget i mosen i over 50 år – dels med at køre andre børn rundt på skinnerne med ”Dræsinen” – dels med at hjælpe
hans specielle ven ” den gamle barber” med at rense en gammel benzinmotor. Så blev der tændt op i essen og straks havde den unge mand fundet noget gammelt jern han kunne hamre op til en
”pløkoptager”. Efter 2 timer havde han fået nok og så gik det hjem til fælles frokost hos mormor i campingvognen – om eftermiddagen var han med til badmintonturnering.
Tirsdag aften skulle han sove hjemme for mor fyldte jo år onsdag og han skulle jo synge fødselsdagssang for hende – morfar og Chris hentede rundstykker og kager hos bageren – Chris  valgte kager –
og det skulle være ”Kajkager” til mor og far for det var dem de bedst kunne li´- selvom det ikke  lige var den form for morgenkager de havde regnet med – men det er jo den gode tanke der tæller.
Mormor havde dækket op i vognen og pyntet med flag til et rigtig hyggeligt morgenbord. Mor , far og Jessica skulle til Ålborg  for at få taget blodprøver – så mormor, morfar, Erik og Chris kørte til ZOO
i Ålborg – vejret var rigtig godt men lidt koldt – var rundt ved alle dyrene – så orangutangerne blive fodret – og hørte på hvordan de er i fare for at blive udryddet p.g.a hugst i regnskovene – det optog
Chris meget – og han var den første til at stille  spørgsmål til dyrepasseren efter foredraget – han er simpelthen så videbegærlig – og husker ALT hvad han får fortalt om de forskellige emner. Vi så også at
der var en elefant som tilsyneladende havde et dårligt ben – nogle af parkens folk og en dyrlæge var i gang med at undersøge og filme dens gang – det var der en af de andre elefanter som var noget utilfreds
med så den demonstrerede lige sin vrede ved at smide rundt med hele træstammer og prøve at slå porten ind. Ved ”sultentid” fandt vi cafeen for at få noget frokost – det havde det meste af  Ålborg også –
så morfar og Erik måtte stå i kø længe – vi fik kyllingenuggets med pommesfritter – Mormor opdagede at Chris´s glas var snavset indeni – så hun fik lige ordnet det så han fik et dobbelt så stort glas med
”Carlsberg Sport” . Vi nåede lige at se lidt af søløvernes fodring så var den ”lille” mand ved at være træt så kl. 15.00 kørte vi tilbage mod Øster Hurup.
Onsdag aften var det meningen at der skulle være natløb – men det var blevet lavet om til ”Pool Party” i badeland. Mormor og Chris drog af sted sammen med Kirsten og Helle med deres børn. Der var
eget høj musik og ingen kunne rigtig høre hvad der skulle ske – men ungerne havde det sjovt og det var det vigtigste. De var hjemme kl. 21.45 – Chris var bare færdig til at gå i seng hos mormor – hans far,
Ole og morfar så fodbold i servicebygningen – en rigtig lortekamp sagde de. I dag torsdag er mor og mormor kørt med Jessica til Skejby for at få kur – så skal Chris , far og morfar have vasket forteltet
og pakket  ned for vinteren.
Morfar med ”input” fra mormor
10.10.2009
Søndag d. 4. tog du sammen med far og morfar til Jyllandsringen - hvis i ikke allerede har været inde i fotoalbummet, så er det nu - der blev taget en masse fede billeder. Til trods for at vejret var af pommern til, så fik de set lidt ræs og mødte en masse spændende mennesker.
Nu er det så efterårsferie, som skal holdes på Kattegat Strand Camping, der er masser af Halloween hygge, natløb og græskarhoveder.
Ugen op til var super, for til læsekursus, hvor de i klassen skulle se hvor mange sider de kunne nå at læse over en måned, ja der fik Chris læst 416 sider og fredag til motionsløb løb den superseje dreng 5,5 km - så flot.
 
3.10.2009 (skrevet af mormor)

I dag skulle vi mødes med dig ude hos FDFerne, sikke et træls vejr. Da vi havde fået besked på hvad der skulle laves gik vi sammen med dig i gang med at grave græstørv til at ligge op på shelterne, du hoppede op på taget og lagde tørvene på plads, vi var da blevet en smule våde., sagde en af lederne. Så skulle vi grave ud til at lægge fliser, for at skraldemændene lettere kunne tage og løfte skraldespanden op i bilen. Du skulle også lige save en gren af der generede din fars bil, sagde du, den rakte ud på vejen.

Så var du også blevet så træt, nu ville du hjem, jeg savner min far og mor, og det var let at se du ikke havde fået så meget søvn, ej heller blevet vasket, men det var der ikke så mange der bliver, sagde en af lederne til mig, så tog vi hjem til frokost hos din far og mor, vi var alle tre våde, så det var godt at tage hjem før tid, det var der også mange andre der gjorde.

Dejligt du gider at have os med.

Knus fra morfar og mormor

 
1.10.2009
I dag har Chris haft en fridag fra skole, da han var så heldig at kunne komme til psykolog - noget som han desværre igen har fået brug for. Han er også blevet meget trist/mut på det sidste - men det er heller ikke nemt at være ham.
Lige inden han og farmand skulle afsted, måtte han dog lige prale lidt, som han selv sagde. Han var nemlig blevet LUS-testet i går og faktisk på en måned er han blevet 3 trin bedre - noget han bare er afsindig stolt af. Og det samme med begge forældre.
Efter aftensmaden, havde Chris og Jessica "legetid" med hinanden - det giver mor og far lidt fællesliv i køkkenet med oprydningen. Men der var ingen der var i tvivl om at de to underholdt hinanden vildt meget. Og da han kom i badeværelset med sin lillesøster i armenen - ja der kunne hun næsten ikke slippe ham af bare glæde for ham. Dejligt for ham, at være en så eftertragtet storebror.
 
24.9.2009
Der er gode fordele ved at have en syg lillesøster - en tur med den ene forening til Baboon City i Herning - 4 timer med alskens spillemaskiner, hoppeborge, klatrevæg, tyreridning, minigold, fodbold, hockey, radiobiler - og jeg kan blive ved. 4 timers indendørsleg.
Er der nogen der undrer sig over at han sov hele vejen hjem fra Herning??
 
17.9.2009
I aftes kom Chris til A4 for at holde resten af ugen sammen med mor, far og Jessica. Efter aftale med skolen, hvor Chris er kommet i konflikter med klassekammerater, han græder og er meget træt, så blev jeg og hans klasselærer enige om at holde fri. I dag kom han så med de indlagte børn her på A4 i skole. Jesper og Mette som er lærere her på afdelingen ville rigtig gerne have ham med, selv om han ikke lige syntes om det. Først matematik og så gymnastik, jo det var et par gode oplevelser. Også bare det at opleve at de børn der er her også har en hverdag. Til aften fik vi lige lavet en lille legeaftale med en pige på næsten samme alder, hun kom hertil tidligt i morges med sin far, hendes lillebror blev indlagt i nat. Hun har det ikke lige så godt og trænger til en god legekammerat og de aftalte da de gik i seng at igen i morgen skal de lege. Skønt for Chris.
 
10.9.2009
Vi har simpelthen jordens dejligste dreng - den anden dag sad Chris nemlig og snakkede om hvad han kunne bruge 10.000 kr til (ved ikke lige hvorfor, men det var i hvert fald en præmie kunne jeg høre). Men han ville lige høre om han selv måtte betemme over dem alle, hvilket jeg jo lige måtte fortælle at det syntes jeg ikke. Kunne i ånden se Chris gå amok i et 10-20-30 kr's legetøjsmarked med alle pengene, så jeg fortalte at nogle skulle da helt sikkert i banken. Og så siger Chris, at halvdelen skal på Jessicas bankbog, for hun kan jo ikke spare sammen endnu. 
Sikke stolt man bliver. En så dejlig dreng ;-)
 

Opdateret d. 31.5.2012